Länkar

Blekinge Kronobergs fjordhästförening

Länkar

Svenska fjordhäst föreningen - Svenska fjordhästföreningen (SFF) är den officiella svenska organisationen för avelsarbete och tävlingsverksamhet med fjordhästar. SFF består av 20 lokalföreningar.

Kronobergskuskarna - Vi som är medlemmar i KRONOBERGSKUSKARNA har som intresse att använda våra hästar till annat än att rida på.

Stall2000 - erbjuder privatlektioner i dressyr, hoppning och tömkörning för alla kategorier av ryttare och hästar, från nybörjare upptill svår klass.

Juf - JUF är en partipolitisk och religiöst obunden förening som aktiverar ungdom kring jordbruk, natur och miljö. Genom kulturell verksamhet förs landsbygdens

traditioner vidare.

Hästrally - är en förening som Sveriges Hästvänner står bakom.

Hos oss är det mest hobby/fritids ryttare som hittar på roliga långturer hos varandra.

Huvudtillställningen är Hästrallyt som är i mitten på Juli varje år.

Stallbyggen - Säljer foder och tillbehör till djur

Skicka gärna in tips på flera länkar till mail@bkff.se